De ziua mea...

 

Ana Maria Voinoiu Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

13% Complete
130 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Dragi prieteni, anul acesta de ziua mea nu vreau sa primesc nimic material, ci doresc ca fiecare dintre voi sa faca o mica donatie pentru salvarea acestor animalute batute de soarta! Cari amici, per il mio compleanno quest'anno non voglio ricevere nulla di materiale, ma voglio che ognuno di voi faccia una donazione tanto piccola da aiutare questi animali sconfitti dal destino!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

“Cand omul este suparat, Dumnezeu ii scoate in cale un catel”, spune o vorba... Dar, oare, cand un catel este suparat, ii poate aparea si lui in cale un Om?


Asociatia Pentru Protectia Animalelor KOLA KARIOLA este o organizatie non-profit fondata in scopul ajutorarii animalelor fara stapan din Romania.

In Romania abandonul animalelor este un fenomen greu de oprit. Lipsa de educatie, saracia, proasta gestionare a problemei animalelor fara stapan a autoritatilor, legile neaplicate, duc la scaparea de sub control a acestei probleme. Sterilizarea/castrarea animalelor cu/fara stapan este singura solutie de a stopa acest fenomen.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

Ana Maria Voinoiu

130 RON
31 Jul 2018