Emanuela Lelea - Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

Imi daruiesc ziua de nastere cateilor fara stapan - ajuta-ma sa ii ajut!

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie!

Mi-as dori ca fiecare catel sa fie un membru de familie, sa fie rasfatat si iubit, deoarece asta este rolul lor pe pamant. Sa ne fie alaturi cand suntem tristi sau fericiciti, sa ne arate cum se iubeste neconditionat, sa ne invete sa fim oameni in adevaratul sens al cuvantului.

Nu ii pot ajuta pe toti dar cineva poate. Asociatia Kola Kariola! Catei bolnavi in ultim stadiu, catei batuti, maltratati, calcati, fara membre....toti si-au gasit alinarea si vindecarea cu ajutorul lor.

O mana de oameni cu suflet imens, m-au impresionat de prima data de cand am aflat de ei, si nu contenesc sa ma uimeasca in fiecare zi. Povestile le aflati de pe pagina lor, nu mai e nevoie de alta descriere.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

“Cand omul este suparat, Dumnezeu ii scoate in cale un catel”, spune o vorba... Dar, oare, cand un catel este suparat, ii poate aparea si lui in cale un Om?


Asociatia Pentru Protectia Animalelor KOLA KARIOLA este o organizatie non-profit fondata in scopul ajutorarii animalelor fara stapan din Romania.

Hrana pentru blanosii Asociatiei Kola Kariola

"Cine hraneste un animal flamand, isi hraneste sufletul"

- Charlie Chaplin

1 Donatii

Anonymous

30 RON
09 mar 2020