Craciunul pisicilor

 

Andreea Ganescu Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

15.9% Complete
795 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
11
Donații

Pentru ca putine pisici in Romania ajung sa doarma langa bradul de Craciun, la caldura, am ales ca anul acesta sa devin si eu Craciunita pisicilor.
Din pacate inmultirea necontrolata duce la aparitia puilor de pisica nascuti pe strada, care sfarsesc de cele mai multe ori in chinuri, bolnavi, sau sub rotile masinilor. Cea mai buna solutie este sterilizarea pisicilor cu/fara stapan, eliminand astfel aparitia puilor nedoriti si abandonati. Strada nu este ACASA!
Vine Craciunul si impreuna putem transforma cadourile in fapte bune. Sterilizarea salveaza vieti!
Anul acesta nu vreau cadouri de la prieteni si familie, vreau sa salvam pisici impreuna! Sa ne alaturam proiectului asociatiei Kola Kariola!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

“Cand omul este suparat, Dumnezeu ii scoate in cale un catel”, spune o vorba... Dar, oare, cand un catel este suparat, ii poate aparea si lui in cale un Om?


Asociatia Pentru Protectia Animalelor KOLA KARIOLA este o organizatie non-profit fondata in scopul ajutorarii animalelor fara stapan din Romania.

In Romania abandonul animalelor este un fenomen greu de oprit. Lipsa de educatie, saracia, proasta gestionare a problemei animalelor fara stapan a autoritatilor, legile neaplicate, duc la scaparea de sub control a acestei probleme. Sterilizarea/castrarea animalelor cu/fara stapan este singura solutie de a stopa acest fenomen.

 

Moș Crăciun e prin definiție un Galantom. În fiecare an, în preajma Craciunului, el ne aduce aminte că suntem ființe care se împlinesc prin dăruire. Nu ne simțim niciodată mai împliniți decât atunci când împărtășim cu cei care au nevoie de ajutor ce avem mai bun în noi.  Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, aceia cărora situația

 

11 Donații

23 Dec 2017
22 Dec 2017

Anonymous

75 RON
22 Dec 2017
22 Dec 2017
21 Dec 2017
21 Dec 2017

Moș Drăgulescu

30 RON
21 Dec 2017
Felicitari pentru initiativa!
14 Dec 2017

Carmen Mariana

50 RON
14 Dec 2017
13 Dec 2017
Sarbatori fericite!
13 Dec 2017