Cel mai frumos cadou

 

Andra Velișcu Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hei, hei! M-am tot gândit ce aș putea face de ziua mea, am căutat asociații care luptă pentru cauzele în care și eu mă implic. Mi-a fost tare ușor să ajung la cei de la Kola Kariola, care fac lucruri extraordinare pentru animăluțe, așa că restul a venit de la sine: am luat legătura cu ei, am primit un link și iată-mă cu o pagină nou-nouță. 

Pentru cei 22 de ani pe care îi împlinesc, nu îmi doresc decât să ajut atât cât se poate. În loc de cadouri de orice fel, o donație m-ar face mult mai fericită, așa că, dacă ai posibilitatea și dorești să ajuți, ar însemna enorm pentru mine. Love you all!!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

PS: Nu am putut să nu pun o poză cu cățelușa mea pe care o iubesc enorm și de care îmi este dor mereu. Cu bănuții pe care îi strângem, cât mai mulți câini pot avea șansa de a crește frumos, sănătos și de a fi mai apoi adoptați. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

“Cand omul este suparat, Dumnezeu ii scoate in cale un catel”, spune o vorba... Dar, oare, cand un catel este suparat, ii poate aparea si lui in cale un Om?


Asociatia Pentru Protectia Animalelor KOLA KARIOLA este o organizatie non-profit fondata in scopul ajutorarii animalelor fara stapan din Romania.

"Cine hraneste un animal flamand, isi hraneste sufletul"

- Charlie Chaplin

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
22 Sep 2019
Andra Velișcu : Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
Cel mai frumos cadou