Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Luiza Neamtu Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

„Când omul este supărat, Dumnezeu îi scoate în cale un câine”, spune o vorbă... Dar, oare, când un câine este supărat, îi poate apărea și lui în cale un om?

Asociația pentru Protecția Animalelor KOLA KARIOLA este o organizație non-profit fondată în scopul ajutării animalelor fără stăpân din România.

"Cine hraneste un animal flamand, isi hraneste sufletul"

- Charlie Chaplin

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Pentru animăluțele in suferință cu dragoste pentru ele și cu RESPECT pentru cei ce vă ocupați de ele.
25 Sep 2019
Luiza Neamtu : Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
Cel mai frumos cadou de ziua mea