Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Marina Georgiana Ionescu Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

70% Complete
210 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

„Când omul este supărat, Dumnezeu îi scoate în cale un câine”, spune o vorbă... Dar, oare, când un câine este supărat, îi poate apărea și lui în cale un om?

Asociația pentru Protecția Animalelor KOLA KARIOLA este o organizație non-profit fondată în scopul ajutării animalelor fără stăpân din România.

"Cine hraneste un animal flamand, isi hraneste sufletul"

- Charlie Chaplin

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

150 RON
31 May 2019
27 May 2019
25 May 2019
Pentru ca iubim animalele.
23 May 2019

Anonymous

10 RON
23 May 2019
Marina Georgiana Ionescu : Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
Cel mai frumos cadou de ziua mea