Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

Sterilizarea salveaza vieti!

Status: Inchis

In Romania abandonul animalelor este un fenomen greu de oprit. Lipsa de educatie, saracia, proasta gestionare a problemei animalelor fara stapan a autoritatilor, legile neaplicate, duc la scaparea de sub control a acestei probleme. Sterilizarea/castrarea animalelor cu/fara stapan este singura solutie de a stopa acest fenomen.

 

[ Show more ]

3,498 RON

Sumă:

1

Galantomi:

42

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

In Romania abandonul animalelor este un fenomen greu de oprit. Lipsa de aducatie, saracia, proasta gestionare a problemei animalelor fara stapan a autoritatilor, legile neaplicate, duc la scaparea de sub control a acestei probleme. Sterilizarea/castrarea animalelor cu/fara stapan este singura solutie de a stopa acest fenomen.

Sterilizarea previne nasterea a mii de animale nedorite. Animale care ajung in strada, abandonate, care mor de cele mai multe ori in chinuri, sau supravietuiesc cu greu de pe o zi pe alta.

Atat autoritatile locale cat si cele nationale, au refuzat constant, zeci de ani, implementarea unei strategii de control a populatiei animalelor fara stapan, asociatiile fiind singurele care activeaza in acest sens. Cu toate ca pare cea mai lenta metoda, cu efecte care nu se vad instantaneu, aceasta este singura solutie care s-a dovedit eficienta in cazul unei populatii mari de animale fara stapan, ca cea cu care ne confruntam de zeci de ani in Romania.

Desi o lege la nivel national exista si obliga la sterilizarea/castrarea cainilor cu proprietar, pentru pisici nu exista o astfel de legislatie, iar numarul pisicilor fara adapost a crescut in mod constant de la an la an.

Multi oameni nu inteleg importanta sterilizarii pisicilor, sau nu isi permit costurile acestor interventii chirurgicale. Aici putem interveni noi, ca asociatie, prin campanii de sterilizare gratuita, impreuna cu voi, cei care doriti sa va implicati in acest proiect al asociatiei noastre.

Proiectul vizeaza adunarea de fonduri pentru sterilizarea a 50 de pisici pentru inceput, costurile catre cabinetul veterinar cu care colaboram fiind de aproximativ 5.000 lei

Mai exact, sterilizarea unei pisici costa 100 lei. Un cost minim pentru a impiedica suferinta.

Campania se adreseaza celor care nu au posibilitati materiale si pisicilor fara stapan.
Este o cerere enorma in acest sens si foarte putine campanii de acest gen.