Sterilizarea salveaza vieti! Campanie de sterilizari/castrari gratuite in localitatea Belciugatele

In Romania abandonul animalelor este un fenomen greu de oprit. Lipsa de educatie, saracia, proasta gestionare a problemei animalelor fara stapan a autoritatilor, legile neaplicate, duc la scaparea de sub control a acestei probleme. Sterilizarea/castrarea animalelor cu/fara stapan este singura solutie de a stopa acest fenomen.

Sterilizarea previne nasterea a mii de animale nedorite. Animale care ajung in strada, abandonate, care mor de cele mai multe ori in chinuri, sau supravietuiesc cu greu de pe o zi pe alta.

Atat autoritatile locale cat si cele nationale, au refuzat constant, zeci de ani, implementarea unei strategii de control a populatiei animalelor fara stapan, asociatiile fiind singurele care activeaza in acest sens. Cu toate ca pare cea mai lenta metoda, cu efecte care nu se vad instantaneu, aceasta este singura solutie care s-a dovedit eficienta in cazul unei populatii mari de animale fara stapan, ca cea cu care ne confruntam de zeci de ani in Romania. Desi o lege la nivel national exista si obliga la sterilizarea/castrarea cainilor cu proprietar, foarte putini respecta aceasta lege.

Multi oameni nu inteleg importanta sterilizarii animalelor de companie, sau nu isi permit costurile acestor interventii chirurgicale. Aici putem interveni noi, ca asociatie, prin campanii de sterilizare gratuita, impreuna cu voi, cei care doriti sa va implicati in acest proiect al asociatiei noastre.

Proiectul vizeaza strangerea de fonduri pentru sterilizarea a cel putin 200 de catei si pisici, cu stapan sau fara stapan, in localitatea Belciugatele, acolo unde avem si noi adapostul.
Primaria din Belciugatele raspunde pozitiv la acest proiect al nostru, ne pune la dispozitie un spatiu impecabil unde se pot desfasura sterlizariile, iar echipa de medici de la Fundatia Visul Luanei, cei cu care am tot colaborat pe sterilizari, abia asteapta sa inceapa campania.
Targetul pentru inceput este de 200 de caini/pisici cu sau fara stapan, pretul unei operarii de castrare/sterilizare fiind de 25 de euro de animalut.
Cu ajutorul vostru vom putea demara acest proiect, si de ce nu, multe altele pe sterilizari/castrari in zonele limitrofe ale Bucurestiului.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

169

Suma:

15,769 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Sterilizarea salveaza vieti! Campanie de sterilizari/castrari gratuite in localitatea Belciugatele

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

15,769 RON

Suma:

3

Galantomi:
169 Donatii

Pagini fundraising

Sterilizare Gratuită pentru animalele abandonate

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,500 RON Target
270 RON Suma
5 Donatii
10.8% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

4,000 RON Target
50 RON Suma
1 Donatii
1.25% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

24,000 RON Target
15,449 RON Suma
163 Donatii
64.370833333333% Complete