Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Miruna Vrinceanu Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

100% Complete
1,180 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta de ziua mea vreau să ajut suflete care au cu adevărat nevoie să le fim aproape, așa cum ne sunt și ele nouă.

De aceea, am hotărât să îmi donez ziua de naștere pentru a ajuta Asociația Kola Kariola să asigure hrana pentru animăluțele pe care le îngrijește în adăpostul său. 500 de căței și mai multe animale mari, de fermă, salvate de Asociație, trăiesc în acest adăpost și au nevoie să fie îngrijite și iubite.

Dacă vrei să îmi faci un cadou de ziua mea, fii, te rog, alături de mine în susținerea acestei cauze.

Îți mulțumesc pentru că îmi ești alături și pentru cadoul oferit! Împreună putem ajuta animăluțele din adăpostul Kola Kariola să ducă o viața mai bună!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

“Cand omul este suparat, Dumnezeu ii scoate in cale un catel”, spune o vorba... Dar, oare, cand un catel este suparat, ii poate aparea si lui in cale un Om?


Asociatia Pentru Protectia Animalelor KOLA KARIOLA este o organizatie non-profit fondata in scopul ajutorarii animalelor fara stapan din Romania.

"Cine hraneste un animal flamand, isi hraneste sufletul"

- Charlie Chaplin

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Adelina

80 RON
La multi ani cu buni & bine!
12 Oct 2021
10 Oct 2021

Miruna V.

375 RON
10 Oct 2021
🎉🎉🎉
09 Oct 2021
La mulți ani călători, Mirule!
06 Oct 2021

Lidia

100 RON
La multi ani, mujer! Meriti ce-i mai bun!
04 Oct 2021
La multi ani!
03 Oct 2021
Miruna Vrinceanu : Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
Cel mai frumos cadou de ziua mea